Izvanredan italijanski dizajn i zanatski rad. Ekskluzivni materijal od kože, drveta i mermera.

Kompanija sa dugom istorijom

Period od skoro 50 godina prisustva na tržištu i dve generacije su omogućile Ulivi Salotti da postane jedan od svetski poznatih italijanskih brendova, poznat po svom jedinstvenom dizajnu, izuzetnom kvalitetu i krojačkim veštinama. Brend je rođen 1972. godine u jednom od najlepših regiona Italije, Toskani.

Izvanredan dizajn

Ulivi Salotti čini jedinstveni savremeni stil zasnovan na toskanskoj umetnosti, kulturi i tradiciji, posebnom setu boja i ekskluzivnom izboru materijala koji ovaj brend izdvaja od ostalih.

Za razliku od kompanija sa industrijskom proizvodnjom, Ulivi Salotti proizvode kreiraju isključivo iskusne zanatlije gde se pažnja poklanja svakom detalju, izvrsnosti i fleksibilnosti proizvodnje.

Luksuzni i ekskluzivni materijali

Pažljiv odabir materijala (drvo, mermer i koža) i boja u kombinaciji sa veštinama zanatlija čine Ulivi Salotti proizvode jedinstvenim i neponovljivim.

Sve vrste kože se prave metodom „biljnog štavljenja“, postupkom koji ne koristi nikakve hemikalije i daje koži mlad izgled. Jedinstvena transparentnost boje postiže se upotrebom biljnih ekstrakata kore drveta mimoze ili kestena. Sve vrste kože kao što su Nabuk, Kašmir, Gras, Toskana itd. su evropskog porekla. 

Svi delovi nameštaja od drveta su napravljeni od američkog jasena, oraha i drugih esencija sa posebnom pažnjom na završnoj obradi koja daje proizvodu toplinu i sofisticiran izgled.

ULIVI collection

Via S. Ilario Sud, 109, 22 – 56021 Cascina (PI)
www.ulivisalotti.it