90 godina istorije zahvaljujući kojoj je Olivieri kompanija postala jedna od vodećih kompanija specijalizovana za garderobere.

Kompanija sa dugom istorijom

 

Priča o kompaniji Olivieri počinje davne 1908 kada je devetogodišnji osnivač Gregorio Olivieri pokazao svoj talenat kreirajući prvo puno drvo. Ljubav prema nameštaju je dovela do otvaranja prve laboratorije koja je kasnije postala stolarska radionica sa 120 zaposlenih. Kompanija je nastavila da niže uspehe kroz generacije, od Gregorijevog sina Tulia i njegove žene koji su razvili nove metode obrade drveta, da bi ih kasnije nasledili deca Cinzia, Marco i Enrica koji su proširili posao na međunarodno tržište i započeli značajnu saradnju sa poznatim dizajnerima i arhitektama poput: Carlo Colombo, Giuseppe Vigano, Enrico Cesana, Leone & Mazzari.
Danas je Olivieri kompanija poznata u 50 zemalja širom sveta!

Izvanredan kvalitet i dizajn

Moderan dizajn i visok kvalitet proizvodnje oličavaju kompaniju Olivieri koja je postala jedna od vodećih kompanija specijalizovanih za garderobere. Fine linije, fokus na detaljima i struktura vrata koja se na italijanskom zove ‘tamburato’ a sastoji se od rama od punog drveta I ispune papirnim saćem čine ova vrata i celu strukturu lakom I izdržljivom dugi niz godina.
Tokom vremena, kompanija Olivieri je proširila svoju ponudu i danas nudi sve što je potrebno za opremanje doma.

Dress code

2020 je nastao Dress Code kao ideja da se klijentima ponude već kreirana kolekcije za celokupan prostor kombinovanjem Oliveri standardizovanih I proizvoda po meri time nudeći besprekorno i homogeno rešenje.
Koncept je kreiran sa ciljem da se ponudi ključ u ruke sa optimizovanim troškovima i vremenom.

OLIVIERI KOLEKCIJA

Via Marecchiese, 27547900 Rimini (RN) ITALY
olivierimobili.com