Nameštaj od mermera koji pravi razliku

Bogatstvo boja, estetike i taktilne senzacije izražene u izvanrednim komadima nameštaja od mermera

Priča o Kreoo kompaniji počinje 2010. godine zahvaljujući kompaniji Dekormarmi iz potrebe I talenta koji poseduje: saradnja sa dizajnerima I arhitektama I veštini pronalaženja unikatnih komada koji zadovoljavaju potrebe bilo kog projekta, kako tehnički tako I estetski.

Kreoo nameštaj čine unikatni komadi kamena u kombinaciji sa drugim materijalima poput drveta, stakla, metala I drugog gde kvalitet, zanatstvo i kreativnost dolaze do izražaja. Balans jedinstvenog I savremenog dizajna koji kreira momente za pamćenje.

Ikone savremenog dizajna

Raznovrsni komadi nameštaja od mermera koji obogaćuju bilo koji prostor i daju mu snažan karakter. Stolice, police, stolovi, kade, umivaonici su samo jedan deo Kreoo kolekcije. Ikone savremenog dizajna su: Kora kada izrađena od mermera sa metalnom bazom, Gong umivaonik izrađen od čistog mermera, Pave Stone stolice izrađene od mermerne baze sa opcijom sedalnog dela od drveta, Arcaico sto od mermera sa opcijom drvene baze i drugi.

Međunarodna saradnja

Neki od izvanrednih komada Kreoo kolekcije su kreirani u saradnji sa nekim od svetski poznatih italijanskih dizajnera poput: Enzo Berti, Marco Piva, Matteo Nunziati, Sebastiano Zilio, Christophe Pillet and Alberto Apostoli

Kreoo collection

Via Duca d’Aosta n°17/E, 36072 Chiampo, Vicenza, Italy
www.kreoo.com